RING OSS - 045-738 11 25

Stängsel Blekinge

RING OSS - 045-738 11 25

Stängsel

Behöver ni ett nytt stängsel i Blekinge? Då kan vi hjälpa er. Vi har lång erfarenhet av stängsel i Blekinge.

Vårt företag har flera års erfarenhet av stängsel i Blekinge. Vi riktar oss mot både privatpersoner och företag i länet – som i någon form behöver hjälp med stängsel. Vi både levererar och monterar villastängsel och industristängsel i Blekinge. Är du osäker på vad som passar just er fastighet? Med vår expertis guidar vi er rätt.

Kontakta oss om ni behöver ett stängsel i Blekinge!

Våra stängsel i Blekinge

Vi har stängsel för så gott som alla ändamål – oavsett om det gäller stängsel till din industrilokal, fastighet eller för en inhägnad av djur.

  • Industristängsel – Vi har olika typer av flätverksstängsel. Stängsel med flätverk rekommenderas till fabriker, verkstäder, tennisbanor, lek- och indrottsplatser samt trädgårds- och gårdsplaner. 
  • Villastängsel – Vi levererar och monterar olika former av stängsel i Blekinge till villor och gårdar. Vi kan skräddarsy ett villastängsel åt er – allt för att uppfylla er dröm. Vi jobbar med olika material, alltifrån flätverk till natursköna trästängsel med antingen stående eller liggande trästolpar. Vi har bland annat slanstaket men också kastanjestaket.
  • Djurstängsel – Trots att vi breddat vår verksamhet av stängsel i Blekinge håller vi ändå kvar vår verksamhet inom djurstängsel. Vi har olika typer av djurstängsel beroende på om du vill stänga inne dina djur eller hålla djur borta från hela eller delar av din fastighet. Vi säljer både fårnät, vildsvinsnät, olika stolpar, både i trä och plast, samt elband.

Vi är återförsäljare av stängsel i Blekinge med kvalitetsprodukter från Willab, stängselfabriken Transnaval och Gallagher. 

Monterar stängsel åt er

Vi säljer inte bara stängsel i Blekinge utan kan även montera ert stängsel åt er. Vi har flera montörer som är redo att hjälpa er med ert stängsel i Blekinge . Om ni föredrar att montera det själv kan ni även hyra en stolpnedslagare av oss. 

Behöver ni hjälp med stängsel i Blekinge? Hör av er till oss.

Våra stängsel i Blekinge är av bästa kvalitet. Vi tror på hållbarhet med våra stängsel i Blekinge.